Sikkerhed

Sikkerhed frem for alt! 
 
Jeg har aldrig, siden 2008 hvor jeg begyndte at sy slynger til salg, oplevet at Tidsels slynger er gået i stykker ved almindelig brug. 
 
Modellerne er testet på egne børn ind til 20-25 kg. 
 
Ringslynger og Onbu:
Klikspænder og gjordbånd er købt ved Fezys.nl og er testet til markant højere vægt end man bærer et barn (vægten er afhængig af hvilket spænde det er)
Slyngeringene er fra Mamaslife, slyngeringe.dk eller Babywea-rings der kun har godkendte ringe. 
 
Ringslyngerne har 3 individuelle, uafhængige tværsyninger, ganske som alle de store godkendte mærker har. 
 
Mellemlag: Der er i meh dai, vikletai, onbu, tidseltai og Pods et mellemlag, bestående af enten Halvpanama eller viklestof (bomuld, gsm 230). Dette mellemlag giver støtte men er der først og fremmest fordi det ikke kan rives itu. 
 
Alle syninger ved skulderstropper, hoftestropper mm, hvor der syes to elementer af slyngen sammen, har mindst 3 individuelle, uafhængige syninger. 
 
Slyngerne må ikke bruges uden en voksen, og barnet må ikke efterlades i slyngen uden opsyn. 
 
Føler du dig svimmel, beruset, meget træt eller lign, må du ikke bruge slyngen. 
 
Er du den mindste smule i tvivl om hvordan slyngen bruges, så kontakt enten Tidsel eller en anden uddannet slyngevejleder. 
 
Tidsels slynger kan ikke godkendes efter en sikkerhedsstandard da det jo kommer an på hvilket stof kunden sender til Tidsel. Tidsel tæller således ikke som producent af slyngen. 
Hvis Tidsel ikke skønner at en tilsendt vikle kan bruges forsvarligt til det tænkte formål, så returneres stoffet til kunden. 
Tidsel | Bramdrupvej 100, 6040 Egtved  | Tlf.: 31102317 | tidsel.dk@gmail.com