Bag om Tidsel

Tidsel opstod i februar 2008. Dengang var jeg mor til en. 
Siden er jeg blevet mor til en mere, Og begge piger er efterhånden så store at jeg hverken kan eller vil bære dem mere. 

Tidsel opstod som en ide sammen med en veninde i februar 2008. Jeg skulle sy slynger og hun børnetøj. Siden er hun udtrådt af firmaet, så det kun er mig. Jeg har tilgengæld over 400 slynger på samvittigheden efterhånden.
 
Det startede som syning af slynger i eget navn, og efter i nogle år at have været en stor (nok Danmarks største) slyngebutik med mange mærker, så er det nu igen kun syning af slynger i eget navn. 
 
Jeg, altså Lotte fra Tidsel, får af og til at vide at jeg er en legende i den danske slyngeverden, det tror jeg nu ikke selv på. Har måske nok været, men der er så stor en udskiftning i hvem der bærer, så det er vist bare et minde. 
 
Først og fremmest er jeg Mor til Sissel fra december 06 og Astrid fra oktober 09 og er gift med pigernes far. 
 
Jeg har selv båret begge mine børn og for os har det været et dejligt redskab, der har bragt barn og forælder tæt sammen, fordi vi har haft føling med hinanden og har oplevet tingene sammen. 
Da jeg startede med at bære, var der ingen i dk, der var uddannet slyngevejledere, nu er vi en del, og jeg har været det de sidste 3 år. 
 
Når jeg ikke er sammen med min familie og venner, syr, strikker eller kloger mig om klimaforandringer og bæredygtighed på facebook, så arbejder jeg som über nørdet geografilærer på HF. 
 
Ud over at være "underlig, hippieagtig" fordi jeg brugte slynger, så brugte vi også stofbleer da pigerne var små, spiser primært økologisk, har solfangere på taget og kører i nogenlunde miljøvenlige biler. Dog er vores køleskab fyldt med Fun One saft, da vores yngste fik type 1 diabetes i sommeren 2017
 
Ja... mere er der vist ikke at sige om det :)
Venlig hilsen
Lotte
 
Tidsel | Bramdrupvej 100, 6040 Egtved  | Tlf.: 31102317 | tidsel.dk@gmail.com