Betingelser

Bestilling af returlabel (Obs. Åbner i nyt vindue)
 
Hvis du fortryder dit køb af en vare fra Tidsel, kan du her købe en print-selv pakkelabel. (Obs at du har en printer der virker)
 
Du vil straks efter bestillingen modtage en .pdf med din pakkelabel (og en returseddel) Herefter har du 6 dage til at få indleveret pakken ved befragteren. Labelen skal tapes godt fast på pakken.

Varen skal være i original emballage (/som da den kom) og kan derefter eks pakkes i en pose fra netto/fakta/hm (Tænk lige over at jeg skal kunne åbne pakken uden at beskadige varen)

Hvis der er en fejl i varen, skal du ikke købe pakkelabel her, så skal du istedet sende en mail til tidsel@tidsel.dk
Du har naturligvis alle købelovens rettigheder ved handel med Tidsel
 
Bestilling ved Tidsel:
Find den varer du ønsker. 
Tryk "Køb". 
Tast dine oplysninger ind, og gå videre. 
Vælg betalingsform. Du vil herfra blive ledt videre enten til Paypal eller dankort/mastercard/mobilpaybetaling. Har du valgt kontooverførsel skal du selv gå i netbank og betale (kan gøres efter at købet er gennemført). Du vil, når købet er gennemført,  modtage en  ordrebekræftelse på mail. Check evt din spambakke eller at du har skrevet din mail korrekt, hvis du ikke får en mail. Hvis pakken har en værdi over 350,- får du en mail når pakken afsendes.
 
Fragt:
Kunden vælger selv mellem levering med GLS eller  PostNord. Vælger kunden at få varen leveret hjem, så koster det 25,- ekstra 
Ved køb under 350dkr: Prisen er plus porto fastsat efter Postdanmark/PostNordens takster.
Hvis du vælger "Med levering" og GLS/PostNord ikke træffer dig hjemme, afhentes pakken istedet i pakkeshop. Vælger du "Genlevering" dækkes udgiften hertil IKKE af Tidsel (Pris 47,50), og du må forvente at få en ekstra regning fra Tidsel. 
 
Ved køb over 350,- er fragt, uden omdeling, inkluderet i varens pris. Gælder til adresser i Danmark.
 
 
For forsendelser til Grønland, Færøerne samt udlandet opkræves gældende takst. Kontakt mig og hør hvordan vi gør det eller se på www.tidsel.dk/norge
 
Færdigsyede varer sendes så hurtigt som muligt, dog senest 2 hverdage efter at din Simple Varer afsendes indenfor 2-3 hverdage. Næsten alle varer sendes som pakke uden omdeling. Ved "simple varer" forståes varer der ikke skal syes noget på.
 
Ringslynger, afkortede vikler og lign sendes hurtigst muligt, betaling er registreret, dog med forbehold for sygdom og annoncerede ferieperioder (står på forsiden).
 
Pengene trækkes tidligst fra din konto når varen afsendes fra Tidsel
 
Varen kan se åbnet ud når du modtager den. Den kan være kommet retur fra en tidligere kunde pga forkert str eller farve, eller prøvet på på systuen.
Hvis varen er vasket, er det oplyst ved købet.
Det påvirker på ingen måde garantien. 
 
Fejl: Tidsel forbeholder sig ret til at annulerer ordrer hvor varens pris har været urealistisk lav (og der ikke har stået "udsalg" "Billigt billigt billigt" eller lign ved varen. På samme måde kan jeg blive nødt til at annullerer ordrer hvis lageret er blevet oversolgt
 
 
"Design din egen slynge" og custommade produceres i begrænsede perioder og sendes efter aftale. Slyngen betales før produktionen, men pengene hæves først når slyngen sendes fra Tidsel.dk
 
Behandlingen af din slynge:
Den kan vaskes ved 40grader, men bør ikke tørretumbles! med passende vaskemiddel (vær især opmærksom hvis du har købt en slynge med silke eller uld)
Alle slyngerne bør vaskes i et hovedpudebetræk, både af hensyn til evt. ringe, for at stropperne ikke skal filtre sig sammen og af hensyn til din vaskemaskine (når der er ringe i slyngen).
Der skal anvendes et passende vaskemiddel, især til slynger i uld og silke. 
Slynger/vikler tages kun retur hvis de er vasket i uparfumeret vaskemiddel. 
 
Tidsel syr kun i nyt stof og fabriksnye vikler. Enkelte slynger kan have paneler af genbrugsstof, men så er det nævnt, og der er ekstra halvpanama i, for en sikkerhedsskyld. Sikkerheden frem for alt. 
 
Tidsel slynger bør ikke bruges til børn over 23kg.
 
Returnering: 
Du har 30 dages returret ved Tidsel.
Hvis du returnerer en vare skal du selv dække portoomkostningerne, med mindre der er noget galt med varen, så dækker Tidsel naturligvis udgiften.
Hvis du har betalt med dankort, behøver du ikke sende kontonummer med retur. Pengene returneres senest en uge efter at jeg har modtaget varen.
Tilbagelevering bør kun ske efter forudgående aftale (så jeg ved om den bliver væk i posten), og senest 30 dage efter modtagelsen (med mindre der er noget galt med produktet). Specialfremstillede varer (købt via tidsel.dk/custommade) tages kun retur, hvis der er fejl i dem. 
Den billigste måde at returnere pakker på er med gporto/dba eller Tidsels egen returlabel (købes her). Returpakker sendes gerne UDEN omdeling (du må gerne sende med, men det koster ekstra og jeg bor tæt på posthuset, så det er spild af penge). Læg en seddel i pakken med dit navn og ordrenummer. 
Varer der har været brugt, tages kun retur hvis de enten er uvaskede eller der blev brugt uparfumeret vaskemiddel. Vaskeanvisningen skal være overholdt
 
Reklamation:
Du har, jf. købeloven, 24 måneders reklamationsret påvarer købt ved TIdsel, gælder dog ikke varer købt via Tidsel.dk/custommade da de hører ind under reglerne om specialfremstillede varer. Hvis du ønsker at reklamere over en vare skal du kontakte TIdsel inden for rimelig tid (2 mdr) efter at du har opdaget fejlen. 
 
Fortrolighedspolitik:
Tidsel forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion, eller efter aftale med kunden. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.
 
Tidsels adresse er
CO/
Lotte Due Clemmensen
Bramdrupvej 100,
Ågård
6040 Egtved
Mail: tidsel@tidsel.dk
mobil: 22651239 (jeg er gymnasielærer og tager naturligvis ikke telefonen når jeg underviser, så send hellere bare en sms eller mail)

CVR. nr  32165141
Tidsel | CVR: 32165141 | Bramdrupvej 100, 6040 Egtved  | Tlf.: 22651239 | tidsel@tidsel.dk